Over ons

Wij zijn Leonie en Evelien. We zijn allebei afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener en werken als collega’s al ruim 10 jaar in de jeugdpsychiatrie. We zijn SKJ geregisteerd en hebben ruime ervaring in het werken met jongeren met een veelzijdigheid aan hulpvragen.

De vader van Evelien, boer Jan, heeft al 30 jaar een schapenfokkerij met 80 schapen op een mooi stuk land aan het Braassemermeer.

De afgelopen jaren hebben we regelmatig geholpen op de boerderij en we merkten hoe ontspannend we de buitenlucht, het fysieke werken en het contact met de dieren vonden en we kregen het idee dat dit voor veel meer mensen een fijne plek zou kunnen worden. Zo ontstond het idee om dagbesteding aan te bieden op de boerderij van boer Jan.

Jan deelt graag zijn kennis en ervaring over het boerenwerk. Er zijn regelmatig vrijwilligers die meehelpen met allerhande klusjes, zoals kleine restauratiewerkzaamheden, hooien, het onderhoud van de moestuin. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers die graag hun kennis met ons delen, bijvoorbeeld over het bewerken van wol.

Contactgegevens

De Boerderie
Herenweg 19a
2465 AA Rijnsaterwoude
Leonie en Evelien
06-25417480


info@boerderie.org

Auto: 25 minuten vanaf Leiden
15 minuten vanaf Alphen a/d Rijn 

OV: bus 470 en 56 stoppen in de buurt 
(wij kunnen jullie daar oppikken)